You are here

Lezing Confederalisme en België -27.02.2013

ELSA Leuven heeft het genoegen mede te delen dat Professor S. Sottiaux op 27 februari 2013, een lezing zal verzorgen over het democratisch deficit in België en in de Europese Unie. Niet alleen zal hij het ontstaan en de gevolgen van dit deficit bespreken, maar bovendien zal hij politieke oplossingen aanreiken en hete hangijzers waaronder de vraag of confederalisme wel degelijk dé oplossing is voor België onderzoeken.

Deze hoogwaardige lezing zal plaatsvinden van 20.00 tot 22.00 in het STUK, aula 02.C004 gelegen te Naamsestraat 96 in Leuven. (lezing in het Nederlands).
Graag hadden wij je dan ook uitgenodigd voor deze lezing waarna aansluitend aan deze lezing er bovendien nog een receptie gegeven zal worden en waarbij je als 50e deelnemer kans maakt op 12 flessen bier.

Zet je dan ook op aanwezig op het facebookevent, waar je nog meer informatie kan vinden. Enkel nog mededelend dat je voor verdere vragen ons steeds kan bereiken via dennis@elsaleuven.be en uiteraard uitkijkend naar jouw aanwezigheid, tekenen we,

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van ELSA Leuven vzw

België
Confederalisme

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer